Ingen emission

YOKOHAMA Rubber Group har en grundlæggende politik for at styrke sin position inden for teknologier til beskyttelse af miljøet.

Det fremgår af gruppens "Medium-Range Management Plan: Grand Design 100 (GD100)", YOKOHAMA Rubber Group godkendt konceptet "miljøvenlighed på topniveau i produktionen. "
Et prioriteret spørgsmål i denne erklæring er reduktion af affaldsemissioner på indenlandske og oversøiske produktionssteder. I Japan har alle YOKOHAMAs otte egne produktionssteder opretholdt "komplette nulemissioner" siden marts 2006 og havde opnået 100% genanvendelse af industriaffald ved udgangen af 2009.

Alle oversøiske produktionssteder sigter mod at opnå "komplette nulemissioner." Sammen med YOKOHAMA Tire Philippines Inc. og Hangzhou YOKOHAMA Tire Co., Ltd., har nøgleproduktions- og salgssteder for personbildæk på henholdsvis Filippinerne og Kina opfyldt målet, Yokohama Tire Manufacturing (Thailand) Co., Ltd., et vigtigt produktions- og salgssted for personbiler, lastbiler og busdæk i Thailand, har opnået "nul emissioner."

Mere information om Yokohama nul-emissioner, reduktion af industriaffald og beskyttelse af vand-, luft- og jordmiljøer: